BUSINESS NEWS

Αναγνώριση της BidX1 ανάμεσα στις πιο καινοτόμες εταιρείες ακινήτων της Ευρώπης

Αναγνώριση της BidX1 ανάμεσα στις πιο καινοτόμες εταιρείες ακινήτων της Ευρώπης

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα επένδυσης ακινήτων BidX1, έχει αναγνωριστεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες PropTech της Ευρώπης, στο πλαίσιο των βραβείων PropTech Startup & Scale Up Europe 2021.

Έπειτα από μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, η BidX1 συμπεριλαμβάνεται στις 5 υποψήφιες εταιρείες «scale-up» για την κατηγορία «Market & Transact», που αφορά πωλήσεις ακινήτων.

Τα εν λόγω βραβεία, που διοργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο PropTech (European PropTech Association) και το Finnova Foundation, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεκίνησαν το 2018 με σκοπό την ανάδειξη πρωτοπόρων εταιρειών στον τομέα των ακινήτων.

Περισσότεροι από 70 ευρωπαίοι κριτές συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης, που κατέληξε στην ανακοίνωση των 50 κορυφαίων Ευρωπαϊκών PropTech εταιρειών που είναι υποψήφιες για τα βραβεία. Ανάμεσά τους και η BidX1, η οποία θα συμμετάσχει στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες αυτό το καλοκαίρι, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των μελών της κριτικής επιτροπής.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο στην ετήσια εκδήλωση MIPM Propel στο Παρίσι, στην οποία παρευρίσκονται οι πιο μεγάλες εταιρείες ακινήτων και τεχνολογίας στον κόσμο.

Ο επικεφαλής ακινήτων της BidX1 Κύπρου κ. Κρίτωνας Ονισηφόρου σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αναγνώριση της BidX1 από το European PropTech Association, ως μια από τις 50 κορυφαίες εταιρείες PropTech της Ευρώπης και ως μια από τις 5 καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με συναλλαγές ακινήτων. Αναγνωρίσεις σαν και αυτή είναι πολύ σημαντικές καθώς ενθαρρύνουν περεταίρω την καινοτομία στο επάγγελμα και νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την βράβευση της BidX1 και άλλων καινοτόμων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα ακινήτων.»

«Το επιχειρηματικό μας μοντέλο,» συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου, «ξεχωρίζει καθώς η BidX1 είναι ταυτόχρονα εταιρεία ακινήτων και ψηφιακή πλατφόρμα. Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία πώλησης ακινήτων με το να ψηφιοποιήσουμε τις συναλλαγές, προσφέροντας στους πελάτες μας πλήρη διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και ευκολία στην όλη διαδικασία.»

Η BidX1, που ιδρύθηκε στην Ιρλανδία το 2011 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Κύπρο το 2019, έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να ψάξουν για επενδυτικές ευκαιρίες σε 5 διαφορετικές αγορές: Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ισπανία και Νότιο Αφρική.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top