Πληροφορία της Europol «έδωσε» στην Αστυνομία 22χρονο για παιδική πορνογραφία

Πληροφορία της Europol «έδωσε» στην Αστυνομία 22χρονο για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την Europol, σύμφωνα με την όποια χρήστης συγκεκριμένος λογαριασμός σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να κατέχει ή και να διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι ο 22χρονος.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε για να σταλεί για εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE