Ατρόμητη γυναίκα σπρώχνει αρκούδα από την αυλή της για να προστατέψει τα σκυλιά της -ΒΙΝΤΕΟ

Ατρόμητη γυναίκα σπρώχνει αρκούδα από την αυλή της για να προστατέψει τα σκυλιά της -ΒΙΝΤΕΟ

Τις ζεστές μέρες οι αρκούδες- στις περιοχές που υπάρχουν, μην τρομάζετε- κατεβαίνουν στις πόλεις και αναζητούν λίγη δροσιά ή και φαγητό. Πόσα βίντεο έχουμε δει μα αρκούδες που απολαμβάνουν το μπάνιο τους μέσα σε πισίνες.

Μία μικρή (ευτυχώς) αρκούδα λοιπόν ανέβηκε στη μάντρα ενός σπιτιού στη Γιούτα των ΗΠΑ και αμέσως τα σκυλιά πήγαν στο μέρος της και γαύγιζαν. Ο πιο μεγάλος μάλιστα, ο μαύρος, όπως θα δείτε στο βίντεο, γνήσιος φύλακας της γαύγιζε από κοντά και αυτή με δύο κινήσεις του ποδιού της πήγε να τον γρατζουνίσει, αλλά εκείνος την απέφυγε.

 

1

Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, βγήκε η γυναίκα του σπιτιού και δίχως καμία σκέψη, προκειμένου να προστατέψει τα σκυλιά της (χίλια μπράβο) έσπρωξε την αρκούδα με αποτέλεσμα να πέσει από τη μάντρα.

2

Πήρε το μικρότερο σκυλί αγκαλιά, έδιωξε τα υπόλοιπα προς τα μέσα και τελείωσε αίσια η περιπέτεια.

3

Το βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok και τα σχόλια από κάτω ήταν διθυραμβικά, με έναν χρήστη να της λέει πως είναι «πραγματική ηρωίδα». Προσυπογράφουμε…

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.