«Κρέμασαν» υποψήφιο δήμαρχο επειδή δεν έκανε όσα έταξε

«Κρέμασαν» υποψήφιο δήμαρχο επειδή δεν έκανε όσα έταξε

Οργή προκαλούν οι εικόνες από την απαγωγή ενός υποψήφιο δημάρχου στο Μεξικό - πρώην γερουσιαστής - από πολίτες που ήταν εξοργισμένοι με το πρόσωπό του επειδή δεν είχε υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε όταν ήταν στο Κογκρέσο.

Ο Χουάν Καμάτσο έκανε περιοδεία στην πόλη San Cristobal de las Casas στις 16 Μαΐου όταν τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έπεσαν θύμα ενέδρας και κρατήθηκαν όμηροι για συνολικά 9 ώρες.

Αρχικά οι κάτοικοι ρωτούσαν τον Καμάτσο για όλα όσα δεν έκανε μετά τις υποσχέσεις που τους έδωσε προκειμένου να εκλεγεί το 2018 ως γερουσιαστής.

Οι κάτοικοι της πόλης κατηγόρησαν τον Καμάτσο γιατί δεν έφτιαξε το οδικό δίκτυο, δεν εξασφάλισε την παροχή νερού και δεν βελτίωσε τις σχολικές υποδομές για τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή και ενώ ο Καμάτσο προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις, ορισμένοι από τους κατοίκους τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν μια θηλιά στο λαιμό και απαίτησαν 15.000 δολάρια για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τελικά ο Καμάτσο αφέθηκε ελεύθερος με τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι πλήρωσε τα «λύτρα» μολονότι ο ίδιος αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE