ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπεκφυγές από την Αννίτα Δημητρίου αν θα ήθελε να αναλάβει Πρόεδρος της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Υπεκφυγές από την Αννίτα Δημητρίου αν θα ήθελε να αναλάβει Πρόεδρος της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη συζήτηση γίνεται γύρω από τη θέση του Προέδρου της Βουλής και το ποιος τελικά θα παραλάβει τα ηνία από τον κ. Αδάμο Αδάμου.

Μάλιστα το γεγονός ότι στην Βουλή υπάρχουν μόνο 8 γυναίκες από τους 56 συνολικά βουλευτές ενισχύει περισσότερο τις απόψεις ότι θα πρέπει να αναλάβει γυναίκα έτσι ώστε να είναι ισότιμο.

Η βουλευτής Αννίτα Δημητρίου ρωτήθηκε από τον Ονούφριο Σωκράτους κατά πόσο θα την ενδιέφερε να αναλάβει, ωστόσο η απάντηση της δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη.

Η ίδια σημείωσε πως είναι Δημοκρατικό έλλειμα η απουσία γυναικών από την Βουλή και πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά. Συνέχισε λέγοντας ότι: «Από τον δικό μου κομματικό χώρο προηγείται ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, αυτό είναι δεδομένο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι για να δούμε πως συνεχίζουμε την επόμενη μέρα. Αφήνουμε πίσω μας την προεκλογική και στρωνόμαστε στη δουλειά.»

Το κατά πόσο η ίδια θα ήθελε ή θα την ενδιέφερε η θέση της Προέδρου της Βουλής είναι κάτι που η βουλευτής του ΔΗΣΥ δεν απάντησε ξεκάθαρα λέγοντας πως θα τα συζητήσουν και στο πολιτικό γραφείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

(https://www.youtube.com/watch?v=wify67n3Qds)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top