ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΑΣΟ: «Αψυχολόγητη» η απόφαση του Υπουργού Υγείας για νοσηλευτές Ν. Αθαλάσσας

ΠΟΑΣΟ: «Αψυχολόγητη» η απόφαση του Υπουργού Υγείας για νοσηλευτές Ν. Αθαλάσσας

Η ΠΟΑΣΟ εκφράζει ανησυχία και προβληματισμό για την απόφαση του Υπουργού Υγείας «να στραφεί εναντίον συγκεκριμένων εργαζομένων του νοσηλευτικού προσωπικού, επιλέγοντας την ίδια στιγμή να αγνοήσει τις επανειλημμένες καταγγελίες της συντεχνίας για παραλείψεις της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου Αθαλάσσας και του ΟΚΥΠΥ» και κάνει λόγο για «μονομερή, ετεροβαρή, άδικη και εν πολλοίς αψυχολόγητη» απόφαση.


Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ενημέρωση που είχε από τον ΓΓ της ΠΑΣΥΝΟ, σχετικά με τη διαφορά που έχει προκύψει με τον Υπουργό Υγείας, για την απόφαση του να διατάξει έρευνα εναντίον πέντε νοσηλευτών των Ψυχιατρικών Υπηρεσιών, μελών της συντεχνίας, η ΠΟΑΣΟ αναφέρει πως «ο Υπουργός φαίνεται να προωθεί την εισαγωγή νέων νοοτροπιών και πρακτικών για την επίλυση διαφορών στις εργασιακές σχέσεις».

Καταδικάζει την στάση του Υπουργού Υγείας, ο οποίος όπως αναφέρει, «μέχρι σήμερα δεν είχε εκδηλώσει τέτοιου τύπου αυτοκρατορικές τάσεις και συμπεριφορές».

Παράλληλα, εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση της προς το ΔΣ και τα μέλη της ΠΑΣΥΝΟ και στηρίζει αμέριστα την απόφαση τους να κατέλθουν σε 12ώρη προειδοποιητική απεργία, στις 7 Ιουνίου 2021, καθώς και την πρόθεση τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που ο Υπουργός εμμένει στη θέση του».

Καλεί τον Υπουργό Υγείας «να αναλογιστεί τις ευθύνες του και με ηρεμία και νηφαλιότητα να επανεξετάσει τη θέση του, ώστε το ζήτημα να επιλυθεί μέσα από το θεσμοθετημένο διάλογο, αποφεύγοντας δυσάρεστες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις».   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top