Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Άλλος ένας νέος στα θύματα της ασφάλτου μετά από την τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιουνίου, στην Βιομηχανική Ιδαλίου.

Ο 21χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα 20χρονου.

Οι φίλοι και η οικογένεια του δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του νεαρού, ενώ μερικοί έγραψαν και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον Ανδρέας ως ένα νεαρό χαμογελαστό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.