Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχιάζουν τα 'αντίο' στον 21χρονο Ανδρέα – «Εν το εχώνεψα ακόμα ότι έφυες» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Άλλος ένας νέος στα θύματα της ασφάλτου μετά από την τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Ιουνίου, στην Βιομηχανική Ιδαλίου.

Ο 21χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε με όχημα 20χρονου.

Οι φίλοι και η οικογένεια του δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του νεαρού, ενώ μερικοί έγραψαν και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον Ανδρέας ως ένα νεαρό χαμογελαστό και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE