Δεν επαναδιεκδικεί τη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Άντρος - Το είχε αποφασίσει εδώ και μήνες

Δεν επαναδιεκδικεί τη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Άντρος - Το είχε αποφασίσει εδώ και μήνες

Την απόφαση να μην διεκδικήσει τη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ, ανακοίνωσε επίσημα ο Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Προκλήσεις», ο Α. Κυπριανού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την απόφασή του την έχει πάρει εδώ και μήνες, ανεξάρτητα με το πώς θα κυλούσαν οι Βουλευτικές Εκλογές. Το πολιτικό γραφείο έχει αποδεχθεί ήδη την εν λόγω απόφαση.

Όσον αφορά την εκλογή του προέδρου της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να στηρίξει υποψήφιο από το ΕΛΑΜ ή το ΔΗΣΥ, ωστόσο δεν αποκάλυψε εάν ενδιαφέρεται ο ίδιος για την προεδρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.