Εντοπίστηκαν πέντε λαθρομετανάστες - Κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Εντοπίστηκαν πέντε λαθρομετανάστες - Κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Πέντε λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην Επαρχία Αμμοχώστου το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι λαθρομετανάστες, με καταγωγή από την Συρία εντοπίστηκαν στο χωριό Αυγόρου της Επαρχίας Αμμοχώστου γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, οι λαθρομετανάστες κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα και αφού παραλήφθηκαν από μέλη της αρμόδιας υπηρεσίας αναμένεται να οδηγηθούν στο  Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE