Εντοπίστηκαν πέντε λαθρομετανάστες - Κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Εντοπίστηκαν πέντε λαθρομετανάστες - Κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα στην Επαρχία Αμμοχώστου

Πέντε λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην Επαρχία Αμμοχώστου το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι λαθρομετανάστες, με καταγωγή από την Συρία εντοπίστηκαν στο χωριό Αυγόρου της Επαρχίας Αμμοχώστου γύρω στις 15:00 το απόγευμα.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, οι λαθρομετανάστες κατέφθασαν από τα Κατεχόμενα και αφού παραλήφθηκαν από μέλη της αρμόδιας υπηρεσίας αναμένεται να οδηγηθούν στο  Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.