Με τον Μάριο Νάβα της Κομισιόν συναντήθηκε ο Τατάρ

Με τον Μάριο Νάβα της Κομισιόν συναντήθηκε ο Τατάρ

Με τον Μάριο Νάβα, Γενικό Διευθυντή της ΕΕ για τη Στήριξη Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, συναντήθηκε την Παρασκευή ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η συνάντηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και σε αυτή συμμετείχε και η τ/κ διαπραγματευτική ομάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE