Ε/κ και Τ/κ γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στη Λήδρας

Ε/κ και Τ/κ γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων στη Λήδρας

Αρκετές δεκάδες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι βρέθηκαν την Παρασκευή σε μια συμβολική διέλευση του οδοφράγματος στην οδό Λήδρας στη νεκρή ζώνη, όπου γιόρτασαν το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

Κατά την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Δικοινοτική Πρωτοβουλία Ειρήνης Ενωμένη Κύπρος - United Cyprus, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι περπάτησαν από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Büyük Han, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία, με μουσική και τραγούδια.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν και κυπριακά τραγούδια, όπως η «Βασιλιτζιά» και η «Τυλλιρκώτισσα».

Επίσης, χόρεψαν για να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους, μετά από 15 μήνες.

Στο οδόφραγμα παρατηρήθηκε για λίγη ώρα συνωστισμός, χωρίς ωστόσο να προκύψει πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.