Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ένα ασιατικό λιοντάρι εννέα ετών, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό, σε έναν κρατικό ζωολογικό κήπο, στα περίχωρα της πόλης Τσενάι, στη νότια Ινδία, όπως έγινε γνωστό από τον ζωολογικό κήπο σήμερα.


Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν, ενώ λιοντάρια έχουν επίσης διαγνωστεί θετικά στην Ισπανία και σε άλλες δύο πόλεις της Ινδίας.

«Μια 9χρονη λιονταρίνα, η Νέελα, πέθανε από την ασθένεια το βράδυ της 3ης Ιουνίου», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος Arignar Anna.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE