Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ένα ασιατικό λιοντάρι εννέα ετών, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό, σε έναν κρατικό ζωολογικό κήπο, στα περίχωρα της πόλης Τσενάι, στη νότια Ινδία, όπως έγινε γνωστό από τον ζωολογικό κήπο σήμερα.


Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν, ενώ λιοντάρια έχουν επίσης διαγνωστεί θετικά στην Ισπανία και σε άλλες δύο πόλεις της Ινδίας.

«Μια 9χρονη λιονταρίνα, η Νέελα, πέθανε από την ασθένεια το βράδυ της 3ης Ιουνίου», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος Arignar Anna.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE