Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ένα ασιατικό λιοντάρι εννέα ετών, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό, σε έναν κρατικό ζωολογικό κήπο, στα περίχωρα της πόλης Τσενάι, στη νότια Ινδία, όπως έγινε γνωστό από τον ζωολογικό κήπο σήμερα.


Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν, ενώ λιοντάρια έχουν επίσης διαγνωστεί θετικά στην Ισπανία και σε άλλες δύο πόλεις της Ινδίας.

«Μια 9χρονη λιονταρίνα, η Νέελα, πέθανε από την ασθένεια το βράδυ της 3ης Ιουνίου», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος Arignar Anna.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE