Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από Covid-19 σε ζωολογικό κήπο

Ένα ασιατικό λιοντάρι εννέα ετών, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό, σε έναν κρατικό ζωολογικό κήπο, στα περίχωρα της πόλης Τσενάι, στη νότια Ινδία, όπως έγινε γνωστό από τον ζωολογικό κήπο σήμερα.


Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν, ενώ λιοντάρια έχουν επίσης διαγνωστεί θετικά στην Ισπανία και σε άλλες δύο πόλεις της Ινδίας.

«Μια 9χρονη λιονταρίνα, η Νέελα, πέθανε από την ασθένεια το βράδυ της 3ης Ιουνίου», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος Arignar Anna.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.