Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Αντρέα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Αντρέα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα οικογένεια, φίλοι και συγγενείς στον Αντρέα Χριστοδούλου που έσβησε την Πέμπτη (3/6) στην άσφαλτο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Νήσου, 11.30.
Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια.


Υπενθυμίζουμε ότι Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.


Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Με μια ατζέντα που συνδυάζει την οικονομική θωράκιση της Ευρώπης με τις κρίσιμες γεωπολιτικές ισορροπίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε το στίγμα της Λευκωσίας κατά την άφιξη του στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE