Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Αντρέα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Αντρέα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα οικογένεια, φίλοι και συγγενείς στον Αντρέα Χριστοδούλου που έσβησε την Πέμπτη (3/6) στην άσφαλτο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Νήσου, 11.30.
Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια.


Υπενθυμίζουμε ότι Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.


Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.