Όλο και μειόνονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Όλο και μειόνονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε 4 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το Σάββατο, η Αστυνομία διενήργησε 3.387 ελέγχους παγκύπρια.

Οι 3 καταγγελίες αφορούσαν διακίνηση κατά τη διάρκεια απαγόρευσης της κυκλοφορίας και η τέταρτη μη χρήση μάσκας σε όχημα.

Όσον αφορά τους ελέγχους, διενεργήθηκαν 323 στη Λευκωσία χωρίς καταγγελίες, 989 στη Λεμεσό με δύο καταγγελίες, 626 στη Λάρνακα χωρίς καταγγελίες, 315 στην Πάφο, 531 στην Αμμόχωστο οπού υπήρξαν δύο καταγγελίες,77 στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες, ενώ το Τμήμα Τροχαίας 328 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.