Ένοπλοι σκότωσαν 100 κατοίκους ενός χωριού στη Μπουρκίνα Φάσο

Ένοπλοι σκότωσαν 100 κατοίκους ενός χωριού στη Μπουρκίνα Φάσο

Ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση στη διάρκεια της νύχτας σε χωριό στη βόρεια Μπουρκίνα Φάσο και σκότωσαν περίπου 100 κατοίκους του, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.


Η επίθεση εκδηλώθηκε στο χωριό Σολχάν και οι ένοπλοι πυρπόλησαν σπίτια και την αγορά του χωριού, αναφέρει η ανακοίνωση της κυβέρνησης, η οποία χαρακτηρίζει τους δράστες τρομοκράτες.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE