Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Ένας άντρας οπλισμένος με ένα μαχαίρι σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε 15 ακόμη σε μια πόλη στην ανατολική Κίνα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ανγκίνγκ, μιας πόλης 1.200 χλμ νότια του Πεκίνου στην επαρχία Ανχούι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV.

Η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας της πόλης ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον προσδιορισμό των συνθηκών της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ένα πεζόδρομο και σε ένα εμπορικό δρόμο.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια δεν είναι ασυνήθιστες στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες.

Τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε 16 ακόμη σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα.

Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στην βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE