Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Ένας άντρας οπλισμένος με ένα μαχαίρι σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε 15 ακόμη σε μια πόλη στην ανατολική Κίνα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ανγκίνγκ, μιας πόλης 1.200 χλμ νότια του Πεκίνου στην επαρχία Ανχούι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV.

Η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας της πόλης ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον προσδιορισμό των συνθηκών της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ένα πεζόδρομο και σε ένα εμπορικό δρόμο.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια δεν είναι ασυνήθιστες στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες.

Τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε 16 ακόμη σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα.

Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στην βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE