Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στην Κίνα: Πέντε νεκροί και 15 τραυματίες

Ένας άντρας οπλισμένος με ένα μαχαίρι σκότωσε πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε 15 ακόμη σε μια πόλη στην ανατολική Κίνα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στους δρόμους της Ανγκίνγκ, μιας πόλης 1.200 χλμ νότια του Πεκίνου στην επαρχία Ανχούι, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV.

Η υπηρεσία κρατικής ασφάλειας της πόλης ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον προσδιορισμό των συνθηκών της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε σε ένα πεζόδρομο και σε ένα εμπορικό δρόμο.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια δεν είναι ασυνήθιστες στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η οπλοφορία για τους απλούς πολίτες.

Τον Απρίλιο, ένας άντρας σκότωσε με μαχαίρι δύο παιδιά και τραυμάτισε 16 ακόμη σε έναν παιδικό σταθμό στη νότια Κίνα.

Το 2018, ένας άνδρας που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα παιδιά στην βόρεια Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE