Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Τριπλό φονικό στην Ελλάδα - Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων και έναν Έλληνα

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το τριπλό έγκλημα που έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Δασιάς, με θύματα ένα ζευγάρι Γάλλων που κατοικούσαν μόνιμα στο νησί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε το ζευγάρι, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους, άγνωστο για ποιο λόγο!

Στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας, ωστόσο δεν είχε γνωστό αν ο δολοφόνος έχει συλληφθεί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι και ένας Έλληνας.

Το ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζεύγος των Γάλλων έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE