Έπιασε 'λαβράκι' η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για κατοχή ναρκωτικών

Έπιασε 'λαβράκι' η ΥΚΑΝ - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για κατοχή ναρκωτικών

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας, 26, 30 και 31 ετών αντίστοιχα.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου), μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος, με συνοδηγό 31χρονο.


Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν μέσα σε τσαντάκι, 16 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 20 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του 30χρονου οδηγού, εντοπίστηκαν πέντε πιστωτικές κάρτες (εκδομένες σε άλλα πρόσωπα) και χρηματικό ποσό, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 31χρονου συνοδηγού, η οποία έγινε στην παρουσία του 26χρονου συγκάτοικού του, εντοπίστηκαν ακόμη 16 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 20 περίπου γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρο αδίκημα.

Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην Αίγυπτο: Διμερείς σχέσεις και ενεργειακή ασφάλεια στο EGYPES 2026

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην Αίγυπτο: Διμερείς σχέσεις και ενεργειακή ασφάλεια στο EGYPES 2026

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE