Μαχαιρώματα – Πάφος: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς – Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου

Μαχαιρώματα – Πάφος: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς – Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου

 

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για τα μαχαιρώματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Γεροσκήπου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 31χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δυο προσώπων ηλικίας 25 ετών μετά από μαρτυρίες που προέκυψαν.

Σε ό,τι αφορά τον 31χρονο τραυματία πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από πρώτες βοήθειες που το δόθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι καβγάς μεταξύ ανδρών εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα στην πλατεία της Γεροσκήπου, το βράδυ της Κυριακής

Σύμφωνα με την Αστυνομία αλλοδαποί που κατοικούν στην περιοχή ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Δήμου άρχισαν να τσακώνονται με τον έναν εξ αυτών να τραυματίζεται με μαχαίρι στην πλάτη.

Ο 31χρονος από την Βουλγαρία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πάφου με ελαφρά τραύματα 3 εκ. στην πλάτη έτυχε των πρώτων βοηθειών ενώ στην συνέχεια υπέγραψε και απολύθηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE