Survivor: Δεν σταματά να κλαίει ο απαρηγόρητος Σάκης Κατσούλης για τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Δεν σταματά να κλαίει ο απαρηγόρητος Σάκης Κατσούλης για τον Τριαντάφυλλο

Απίθανες σκηνές στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor και προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι το πήραν πολύ βαριά και στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου τους είδαμε να είναι απαρηγόρητοιΕιδικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και έβρισκε παρηγοριά στη ζεστή αγκαλιά της Μαριαλένας.

Eν τω μεταξύ, σε κάνα μήνα θα είναι έξω μαζί με τον Τριαντάφυλλο και θα διασκεδάζουν. Εντάξει, δεν θα χαθούν για πολύ.

Δηλαδή, αν ο Τριαντάφυλλος έφευγε για τον πόλεμο, τι θα έκαναν;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.