Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους σε υποδομές του, όπως πάρκα, πλατεία, δρόμους κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεδρία του, στις 3 Ιουνίου, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, ομόφωνα, αποφάσισε να τιμήσει τους 13 ηρωικούς νεκρούς της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ενόψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων από το θάνατο τους».
 
Η απόδοση τιμής θα γίνει μέσα από την ονομασία δημοτικών υποδομών, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι, ήδη αποφασίστηκε όπως, το μικρό υπαίθριο θεατράκι στην επίχωση, ονομαστεί σε «Θέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE