Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους σε υποδομές του, όπως πάρκα, πλατεία, δρόμους κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεδρία του, στις 3 Ιουνίου, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, ομόφωνα, αποφάσισε να τιμήσει τους 13 ηρωικούς νεκρούς της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ενόψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων από το θάνατο τους».
 
Η απόδοση τιμής θα γίνει μέσα από την ονομασία δημοτικών υποδομών, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι, ήδη αποφασίστηκε όπως, το μικρό υπαίθριο θεατράκι στην επίχωση, ονομαστεί σε «Θέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE