Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους σε υποδομές του, όπως πάρκα, πλατεία, δρόμους κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεδρία του, στις 3 Ιουνίου, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, ομόφωνα, αποφάσισε να τιμήσει τους 13 ηρωικούς νεκρούς της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ενόψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων από το θάνατο τους».
 
Η απόδοση τιμής θα γίνει μέσα από την ονομασία δημοτικών υποδομών, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι, ήδη αποφασίστηκε όπως, το μικρό υπαίθριο θεατράκι στην επίχωση, ονομαστεί σε «Θέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.