Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να τιμήσει τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, μετονομάζοντας την πλατεία Συντάγματος, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, σε «πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη».

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιβαλλόμενη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς στον πολιτισμό του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πλατεία ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE