Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να τιμήσει τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, μετονομάζοντας την πλατεία Συντάγματος, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, σε «πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη».

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιβαλλόμενη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς στον πολιτισμό του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πλατεία ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE