Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να τιμήσει τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, μετονομάζοντας την πλατεία Συντάγματος, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, σε «πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη».

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιβαλλόμενη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς στον πολιτισμό του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πλατεία ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE