Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να τιμήσει τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, μετονομάζοντας την πλατεία Συντάγματος, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, σε «πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη».

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιβαλλόμενη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς στον πολιτισμό του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πλατεία ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Σάλος στον ΔΗΣΥ μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό βουλευτή – Σήμερα στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας γυναίκας σε βάρος βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό για κατ’ ισχυρισμό ξυλοδαρμό, με την Αστυνομία να προχωρεί σήμερα στη διαβίβαση του φακέλου στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE