Αστυνομικός στην Ελλάδα «νοίκιαζε» 2.000 ευρώ τον υπηρεσιακό ασύρματο του

Αστυνομικός στην Ελλάδα «νοίκιαζε» 2.000 ευρώ τον υπηρεσιακό ασύρματο του

Μια απίστευτη υπόθεση εξιχνίασε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων οπού συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη αστυνομικός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο αστυνομικός «νοίκιαζε» τον ασύρματο του έναντι 2.000 ευρώ σε δύο άτομα που εμπλέκονται σε κλοπές.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες, που περιήλθαν σε γνώση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, για κατοχή και ακρόαση υπηρεσιακού ασύρματου από άγνωστα άτομα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός είχε παραδώσει, έναντι μηνιαίας χρηματικής αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ, υπηρεσιακό ασύρματο στα δύο άτομα, προκειμένου να τον χρησιμοποιούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες της Πέμπτης 3 Ιουνίου 2021, βρέθηκε ο ασύρματος σε όχημα που χρησιμοποιούσαν τα συλληφθέντα άτομα.

Γίνεται μνεία ότι γενετικό υλικό των δύο συλληφθέντων ταυτοποιήθηκε σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.