Ντονμέζ: Το Γιαβούζ θα επιστρέψει για γεώτρηση

Ντονμέζ: Το Γιαβούζ θα επιστρέψει για γεώτρηση

Μόλις το Γιαβούζ ολοκληρώσει τις εργασίες συντήρησής του θα επιστρέψει για γεώτρηση στην Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ λέγοντας ότι υπάρχουν ορισμένες θετικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο όσον αφορά τις έρευνες φυσικού αερίου. 


Μιλώντας στην 4η Τουρκική Σύνοδο Ενέργειας και Φυσικών Πηγών, ο κ. Ντονμέζ είπε ότι στην Ανατολική Μεσόγειο υπάρχουν ορισμένες θετικές εξελίξεις στο θέμα των ερευνών φυσικού αερίου και οι εργασίες συνεχίζονται. Όπως είπε, το γεωτρύπανο Γιαβούζ αφού ολοκληρώσει τις εργασίες συντήρησής του θα ξεκινήσει γεώτρηση. “Στη Μεσόγειο κάναμε 8 γεωτρήσεις, έχουμε μεγάλη εμπειρία. Ο αριθμός του στόλου μας έχει αυξηθεί. Καθημερινά επιταχύνουμε την εργασία μας”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE