Η μια ληστεία μετά την άλλη: Άγνωστοι ξυλοκόπησαν κι απειλούσαν με μαχαίρι 21χρονο - Του έκλεψαν χρήματα και κινητό

Η μια ληστεία μετά την άλλη: Άγνωστοι ξυλοκόπησαν κι απειλούσαν με μαχαίρι 21χρονο - Του έκλεψαν χρήματα και κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 21χρονο, γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, τον πλησίασαν δύο άγνωστοι άντρες, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος τον κτύπησε με γροθιές, ζητώντας του χρήματα.

Οι δράστες σύμφωνα με την καταγγελία, έκλεψαν από τον 21χρονο το κινητό του τηλέφωνο αξίας 300 ευρώ περίπου και το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και άλλα προσωπικά του έγγραφα.

Ο ένας εκ των υπόπτων περιγράφεται ως ύψους 1.75μ.-1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 25-30 περίπου ετών και φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Ο δεύτερος ύποπτος περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 25-30 περίπου ετών και φορούσε γκρι κοντό παντελόνι και μαύρο σακάκι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE