Στα κατεχόμενα μεθαύριο Πέμπτη, ο Πρόεδρος του ΡΛΚ της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Στα κατεχόμενα μεθαύριο Πέμπτη, ο Πρόεδρος του ΡΛΚ της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

Ο Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, θα βρίσκεται στα κατεχόμενα μεθαύριο Πέμπτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Κιλιντσντάρογλου θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ αλλά και τον "πρωθυπουργό", Ερσάν Σανέρ, όπως επίσης και με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων. Η επίσκεψη θα είναι μονοήμερη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE