Όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε Λοχία στην Λευκωσία – Προσπαθούσε να το καθαρίσει και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε Λοχία στην Λευκωσία – Προσπαθούσε να το καθαρίσει και κατέληξε στο Νοσοκομείο

Ατύχημα με όπλο είχε Λοχίας σε πρεσβεία της Λευκωσίας την περασμένη Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Ο Λοχίας της Αστυνομίας ο οποίος βρίσκεται στην ασφάλεια πρεσβείας καθάριζε το όπλο του, όταν αυτό από βλάβη εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον μηρό.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Συνταξιοδοτικό: Η Κυβέρνηση ανοίγει τον διάλογο - Κόκκινες γραμμές από εργοδότες και συντεχνίες

Σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της εισέρχεται η συζήτηση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του τροποποιητικού νομοσχεδίου στους κοινωνικούς εταίρους. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για μια συνολική αλλαγή του συστήματος, την ώρα που εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες καταγράφουν θετικά στοιχεία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν σειρά ερωτημάτων και προβάλλουν σαφείς κόκκινες γραμμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE