Υπερψηφίστηκε το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό covid-19 - Έπεται έγκριση από το Συμβούλιο

Υπερψηφίστηκε το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό covid-19 - Έπεται έγκριση από το Συμβούλιο

Με 546 ψήφους υπέρ, 93 κατά και 51 αποχές, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο υιοθέτησε τη συμβιβαστική πρόταση επί του κανονισμού για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό covid.

Υπολείπεται πλέον η υιοθέτηση της ίδιας πρότασης και από τα κράτη μέλη στο Συμβούλιο, ώστε ο κανονισμός να αρχίσει να ισχύει από την 1η Ιουλίου 2021.

Η ψηφοφορία στο ΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες με ψηφιακή μορφή και το αποτέλεσμά της ανακοινώθηκε σήμερα κατά την έναρξη της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Σασόλι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE