Πήρε θέση για την προεδρία της Βουλής η ΕΔΕΚ - Δεν αποκλείεται υποψηφιότητα Σιζόπουλου

Πήρε θέση για την προεδρία της Βουλής η ΕΔΕΚ - Δεν αποκλείεται υποψηφιότητα Σιζόπουλου

Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις για την Προεδρία της Βουλής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας, χωρίς να αποκλείει την υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ μετά από διεξοδική ενημέρωση που έγινε καθώς και συζήτηση για τα τεκταινόμενα, δεδομένου ότι η εικόνα εξακολουθεί να παραμένει ασαφής σχετικά με την Προεδρία της Βουλής, προχώρησε στο να εισηγηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να χειριστεί το θέμα ανάλογα με τη διαμόρφωση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Αυτό, όπως αναφέρεται θα γίνει στη βάση των αρχών που το Πολιτικό Γραφείο καθόρισε κατά την συνεδρία της περασμένης Πέμπτης, 3 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.