Πήρε θέση για την προεδρία της Βουλής η ΕΔΕΚ - Δεν αποκλείεται υποψηφιότητα Σιζόπουλου

Πήρε θέση για την προεδρία της Βουλής η ΕΔΕΚ - Δεν αποκλείεται υποψηφιότητα Σιζόπουλου

Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις για την Προεδρία της Βουλής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας, χωρίς να αποκλείει την υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ μετά από διεξοδική ενημέρωση που έγινε καθώς και συζήτηση για τα τεκταινόμενα, δεδομένου ότι η εικόνα εξακολουθεί να παραμένει ασαφής σχετικά με την Προεδρία της Βουλής, προχώρησε στο να εισηγηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος να χειριστεί το θέμα ανάλογα με τη διαμόρφωση των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ψηφοφορίας. Αυτό, όπως αναφέρεται θα γίνει στη βάση των αρχών που το Πολιτικό Γραφείο καθόρισε κατά την συνεδρία της περασμένης Πέμπτης, 3 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE