ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιστρέφει το... λίκνισμα - Πώς θα διασκεδάζουμε σε νυχτερινά κέντρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιστρέφει το... λίκνισμα - Πώς θα διασκεδάζουμε σε νυχτερινά κέντρα

Αυστηρό -όπως ήταν αναμενόμενο- ήταν τελικά το πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε και αφορά την ομαλή επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης από σήμερα Πέμπτη (10 Ιουνίου). 

Η σημαντικότερη ίσως διαρρύθμιση αφορά το κομμάτι του χορού και το περιβόητο πλέον... λίκνισμα αφού όπως αναφέρεται θα επιτρέπεται όμως παρ'όλα αυτά δε θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (πίστα) με σκοπό την αποφυγή μεγάλου συνωστισμού, αλλά θα δίνεται η δυνατότητα για χορό περιμετρικά των τραπεζιών. 

Τα άτομα που μπορούν να παρακαθίσουν μαζί σε τραπέζια θα συνεχίσουν να είναι μάξιμουμ 8 (από την 1η Ιουλίου θα γίνουν 10) ενώ η εξυπηρέτηση κοινού απευθείας από το μπαρ θα απαγορεύεται μέχρι την 1/7. Εννοείται πως για την παρουσία σε εσωτερικούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης θεωρείται απαραίτητη η προσκόμιση SafePass. 

Για σκοπούς οργάνωσης, αποφυγής μεγάλου και αχρείαστου συγχρωτισμού αλλά και βοήθεια σε τυχόν διαδικασία ιχνηλάτησης τα νυχτερινά κέντρα θα υποδέχονται θαμώνες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω κρατήσεων. 

Δείτε αναλυτικά όσα ισχύουν αρχής γενομένης από σήμερα:

• Όλοι οι θαμώνες να κατέχουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μια δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης,
• Όλο το προσωπικό της επιχείρησης θα υποβάλλεται σε τεστ αντιγόνου επί εβδομαδιαίας βάσεως.
• Θα εφαρμόζεται σύστημα κρατήσεων.
• Ορίζονται τα 2 τ.μ. ανά άτομο για όλους τους χώρους με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 500.
• Από 1η Ιουλίου, επιτρέπεται η λειτουργία των μπαρ που είναι μέρος της υπηρεσίας ενός Κέντρου Διασκέδασης για να κάθονται ή να στέκονται 5 άτομα με απόσταση 1 μ. από την επόμενη παρέα με ανάλογη δυνατότητα και με ενδιάμεση απόσταση 1 μ.. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι μόνος του, το κάθισμα δίπλα του θα έχει 1 μ. απόσταση. Το ίδιο θα ισχύει από το τελευταίο άτομο μιας παρέας, κοκ.
• Δεν θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος χορού στην εκδήλωση (πίστα). Οι θαμώνες θα μπορούν να διασκεδάζουν περιμετρικά του χώρου, στον οποίο ανήκει το τραπέζι που έχει οριστεί η θέση του.

Χωροθέτηση για Μουσικοχορευτικά: 8 άτομα ανά τραπέζι και από 1η Ιουλίου 10 άτομα ανά τραπέζι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top