Εμανουέλ Μακρόν: Αυτή είναι η ποινή για τον άνδρα που χαστούκισε τον πρόεδρο της Γαλλίας

Εμανουέλ Μακρόν: Αυτή είναι η ποινή για τον άνδρα που χαστούκισε τον πρόεδρο της Γαλλίας

Σε 18 μήνες φυλάκιση, με 14 μήνες αναστολή, καταδίκασε γαλλικό δικαστήριο τον άνδρα που χαστούκισε τον γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

Το βίντεο με την «επίθεση» στον γάλλο πρόεδρο έγινε γρήγορα viral και ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ντάμιεν Ταρέλ, 28 ετών, οπαδός των μεσαιωνικών πολεμικών τεχνών, είχε ομολογήσει ότι χτύπησε τον Μακρόν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη νοτιοανατολική περιοχή της Γαλλίας, Ντομ, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν ήταν προμελετημένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 28χρονος την ώρα της επίθεσης φώναζε «κάτω ο Μακρονισμός».

Στο προφίλ του στο Instagram ο 28χρονος αναφέρει ότι είναι καθηγητής στην Ακαδημία Ιστορικών Ευρωπαϊκών Πολεμικών Τεχνών της Γαλλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Sputnik, η ακαδημία το αρνείται και καταδικάζει την πράξη του.

Όσον αφορά στις πολιτικές του πεποιθήσεις ο 28χρονος, κρίνοντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, εγγράφεται σε δεξιές σελίδες.

Δείτε ξανά το βίντεο με το «χαστούκι»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE