ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός και σύγχυση με το λίκνισμα, έρχονται προστίματα - Πού επιτρέπεται ο χορός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαμός και σύγχυση με το λίκνισμα, έρχονται προστίματα - Πού επιτρέπεται ο χορός

Ένας μικρός χαμός επικρατεί μετά την επίσημη επαναλειτουργία μουσικοχορευτικών κέντρων και κέντρων νυχτερινής διασκέδασης από χθες, Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline σύγχυση έχει ξεσπάσει τόσο μεταξύ πολιτών-θαμώνων, όσο και σε όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα πρωτόκολλα επαναλειτουργίας των νυχτερινών κέντρων αναφορικά με το χορό και το λίκνισμα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πάρα πολλοί χώροι στο νησί μας που περιλαμβάνουν φαγητό, ή ποτό (είτε και τα 2) τα οποία συμπεριλαμβάνουν στο μενού τους μουσική (ζωντανή ή όχι). Αυτό που απορρέει, είναι πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι χώροι αυτοί έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια για να λειτουργούν ως χώροι εστίασης (αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχουν επαναλειτουργήσει πολύ πριν τη 10η Ιουνίου).

Φαίνεται πως επικρατεί η άποψη -ιδιαίτερα μεταξύ του κοινού- πως σε οποιοδήποτε χώρο υπάρχει μουσική υπόκρουση, οι θαμώνες δικαιούνται αυτόματα να χορεύουν και να λικνίζονται (έστω και περιμετρικά των τραπεζιών αφού δεν υπάρχει πίστα) όπως ορίζει το πρωτόκολλο επαναλειτουργίας των νυχτερινών κέντρων.

Παρ’όλα αυτά διευκρινίζεται από πλευράς Αστυνομίας, πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση στους χώρους αυτούς, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον τύπο της άδειας την οποία κατέχει το κάθε υποστατικό. Θεωρείται λοιπόν βέβαιο, πως σε περίπτωση που μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστωθεί πως υπάρχουν ιστάμενοι θαμώνες σε κέντρα που δεν κατέχουν τη σχετική άδεια αυτόματα θα καταγγέλονται, τόσο αυτοί όσο και οι ιδιοκτήτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE