Κορωνοϊός: Στην «πράσινη» ταξιδιωτική λίστα της Γερμανίας η Κύπρος

Κορωνοϊός: Στην «πράσινη» ταξιδιωτική λίστα της Γερμανίας η Κύπρος

Στους ασφαλείς προορισμούς εντάσσονται και η Κύπρος, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστρία

Στην «πράσινη λίστα» της Γερμανίας, με τις περιοχές όπου είναι ασφαλή τα ταξίδια, μπαίνουν από την Κυριακή αρκετές χώρες και περιοχές.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και περιοχές της Ελλάδας, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στους ασφαλείς προορισμούς εντάσσονται η Κύπρος, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστρία Οι νέες αλλαγές ισχύουν από την Κυριακή, σύμφωνα με το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch (RKI).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE