Νέα αύξηση της τιμής R του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Νέα αύξηση της τιμής R του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η τιμή R του ρυθμού αναπαραγωγής του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε στο 1,2-1,4 την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με την επιστημονική επιτροπή SAGE που συμβουλεύει την κυβέρνηση Τζόνσον στο χειρισμό της πανδημίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η τιμή R ήταν 1-1,2.

Η τελευταία φορά που το R βρισκόταν τόσο ψηλά ήταν τον Ιανουάριο, όταν η χώρα αντιμετώπιζε το δεύτερο κύμα της πανδημίας και το τρίτο lockdown.

Οι αυξήσεις του ρυθμού μετάδοσης του ιού τις τελευταίες λίγες εβδομάδες αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα, που ανιχνεύθηκε αρχικά στην Ινδία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Στις 5:00 το απόγευμα η Πάφος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πανεπαρχιακή σύσκεψη σταθμό στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE