Απίστευτο περιστατικό: Την ώρα που ψάρευε αστακούς, τον κατάπιε φάλαινα και μετά τον έφτυσε - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο περιστατικό: Την ώρα που ψάρευε αστακούς, τον κατάπιε φάλαινα και μετά τον έφτυσε - ΒΙΝΤΕΟ

Ενας ψαράς αστακών στο Κέιπ Κοντ βίωσε τον απόλυτο τρόμο όταν πίστεψε πως δεχόταν επίθεση από καρχαρία ώσπου… συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται μέσα στο στόμα μιας φάλαινας.

Ο 56χρονος Μίκαελ Πάκαρντ περιγράφει στο BBC την ιστορία του που ξεκινά με τον ίδιο να καταδύεται στα ανοικτά του Πρόβινσταουν, στη Μασαχουσέτη. Ο Πάκαρντ λέει πως ενώ κολυμπούσε στα βαθιά, ένιωσε ένα ανεξήγητο χτύπημα και ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν γύρω του. Αρχικά σκέφτηκε πως έγινε στόχος ενός μεγάλου λευκού καρχαρία μέχρι που παρατήρησε πως δεν υπήρχαν πουθενά δόντια.

«Τότε κατάλαβα. Ω Θεέ μου. Είμαι στο στόμα μιας φάλαινας και προσπαθεί να με καταπιεί. Αυτό είναι. Θα πεθάνω». Σκέφτηκε τα παιδιά του, ηλικίας 12 και 15 ετών και τη σύζυγό του, περιμένοντας το τέλος για περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα.


«Τότε ξαφνικά τινάχτηκε στην επιφάνεια, τραντάχτηκε και άρχισε να κουνά το κεφάλι του. Τινάχτηκα στον αέρα και προσγειώθηκα στο νερό. Ήμουν ελεύθερος και επέπλεα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είμαι εδώ για να πω την ιστορία».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE