Κλειστός δρόμος της Λευκωσίας λόγω αναπαράστασης τροχαίας σύγκρουσης

Κλειστός δρόμος της Λευκωσίας λόγω αναπαράστασης τροχαίας σύγκρουσης

Λόγω αναπαράστασης τροχαίας σύγκρουσης από την Τροχαία Λευκωσίας, τμήμα της λεωφόρου Λευκοθέου, στη Λευκωσία (μπροστά από το Απολλώνειο Νοσοκομείο) έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. 

Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται σε παρακείμενες οδούς, με τη βοήθεια μελών της Τροχαίας που βρίσκονται στην περιοχή. 

Η αναπαράσταση της τροχαίας σύγκρουσης, διεξάγεται στο πλαίσιο της διερεύνησης σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στην πρόκληση τροχαίου, στην πιο πάνω περιοχή, τις προηγούμενες μέρες.

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία , που μπορεί να προκληθεί και προτρέπουμε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται προς της υποδείξεις των αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

ΔΗΣΥ: Κανείς δεν κάνει πίσω - Αννίτα και Αβέρωφ σε τροχιά σύγκρουσης για το 2028 - Η κάλπη, το Κυπριακό και η μάχη για το χρίσμα

Η Πινδάρου μπαίνει νωρίς σε τροχιά 2028, με την Αννίτα Δημητρίου και τον Αβέρωφ Νεοφύτου να μην δείχνουν διάθεση υποχώρησης και τον Γιώργο Παμπορίδη να παραμένει στην εξίσωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE