Συναγερμός στην Ιταλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Συναγερμός στην Ιταλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Ιταλίας το μεσημέρι της Κυριακής όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στους δρόμους της πόλης Αρδεα, κοντά στη Ρώμη, σκοτώνοντας δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο. Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του, όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ προέτρεψαν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE