Συναγερμός στην Ιταλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Συναγερμός στην Ιταλία: Άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Ιταλίας το μεσημέρι της Κυριακής όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στους δρόμους της πόλης Αρδεα, κοντά στη Ρώμη, σκοτώνοντας δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο. Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του, όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ προέτρεψαν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σπίτια τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE