Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, κοντά στο γεφύρι της Άλασσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Να σημειωθεί πως ο δρόμος έκλεισε για κάποιο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE