Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, κοντά στο γεφύρι της Άλασσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Να σημειωθεί πως ο δρόμος έκλεισε για κάποιο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE