Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, κοντά στο γεφύρι της Άλασσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Και οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Να σημειωθεί πως ο δρόμος έκλεισε για κάποιο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE