Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Η διερεύνηση της νέας αυτής υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τη Europol. Σύμφωνα με την πληροφορία χρήστης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο, μέσω του λογαριασμού του, αριθμό αρχείων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
Ο 20χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




