ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από την ζωή 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Κυπριακή παροικία της Μελβούρνης ο θάνατος του 17χρονου Κύπριου, όπου δεν έγιναν ακόμη γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με τον Νέο Κόσμο, πρόκειται για τον ταλαντούχο μαθητή του Brighton Grammar, James Τσίντος, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Ιουνίου, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του ερευνώνται από ιατροδικαστή.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», είπε στο «Νέο Κόσμο» ο πατέρας του Χάρης Τσίντος.



«Η απίστευτη συμπαράσταση από τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής παροικίας καθώς και από το Brighton Grammar είναι παρηγοριά για μας και μας δίνει κουράγιο» λέει ο Χάρης Τσίντος.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του 17χρονου θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου στην Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE