Ρωσία: Εκτόξευση των κρουσμάτων στη Μόσχα

Ρωσία: Εκτόξευση των κρουσμάτων στη Μόσχα

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 13.721 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 6.590 στη Μόσχα.

Η αύξηση των κρουσμάτων που σημειώνεται καθημερινά την τελευταία εβδομάδα είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές στη Μόσχα να ανακοινώσουν τετραήμερη αργία ώστε να περιορίσουν την έξαρση που σημειώθηκε.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ανέβασαν τον επίσημο συνολικό τους αριθμό σε 5.222.408.

Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας διαχείρισης της πανδημίας ανακοίνωσε ότι 371 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε 126.801.

Η ρωσική στατιστική υπηρεσία (Rostat), σε δική της ξεχωριστή καταμέτρηση, έχει ανακοινώσει περισσότερους από 270.000 θανάτους που συνδέονται με την Covid-19 στο διάστημα από τον Απρίλιο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE