Έλενα Παπαρίζου: Ο λόγος που είχε "πεταλούδα" στο χέρι όταν έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Έλενα Παπαρίζου: Ο λόγος που είχε "πεταλούδα" στο χέρι όταν έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε την Δευτέρα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ενημέρωσε σχετικά τους followers της στο Instagram, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ ανέφερε ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό για την προσοχή που δίνει στους ανθρώπους που έχουν αλλεργίες.

«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το εθνικό σύστημα υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Στη φωτογραφία ωστόσο οι πιο παρατηρητικοί είδαν πως η τραγουδίστρια είχε πεταλούδα στο χέρι. Ο λόγος είναι καθώς όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με αλλεργίες, εμβολιάζονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία. Αυτό εξηγεί τον εμβολιασμό της Έλενας Παπαρίζου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, αλλά και την «πεταλούδα» (φλεβοκαθετήρα) που είχε στο αριστερό της χέρι.

Δείτε την φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE