Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» και παίρνει θέση υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» και παίρνει θέση υπέρ του συνεδρίου για τη γονιμότητα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά, μετά τις αξύριστες μασχάλες, την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, τάχθηκε υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας, το οποίο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE