Τριάντα επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Τριάντα επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τρίτη

Τριάντα επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τρίτη από σύνολο 9.778 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.

Το ένα αφορά επιβάτη από το εξωτερικό, 5 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 31 είναι τοπικές μολύνσεις.

Τα 15 περιστατικά από τις λοιμώξεις στην κοινότητα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 13 στην Κερύνεια, τα 2 στη Μόρφου και το 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 7.622, ενώ 34 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE