Αντιπρόσωπος κατήγγειλε υπάλληλο του για εξαρτήματα αξίας 95 χιλιάδων ευρώ στην Πάφο – «Είναι δικά μου» ανάφερε στην σύλληψη του

Αντιπρόσωπος κατήγγειλε υπάλληλο του για εξαρτήματα αξίας 95 χιλιάδων ευρώ στην Πάφο – «Είναι δικά μου» ανάφερε στην σύλληψη του

Υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, με τη σύλληψη 42χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς από 43χρονο, κάτοικο της περιοχής Πόλεως Χρυσοχούς, ότι υπάλληλος του επίσης κάτοικος της περιοχής, κατακρατεί διάφορα μηχανήματα και εξαρτήματα συνολικής αξίας 95 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε κατάθεση του ο 42χρονος είπε ότι τα εξαρτήματα και τα μηχανήματα είναι δικά του.

Σήμερα η ανακριτική ομάδα θα αξιολογήσει τις περιστάσεις της υπόθεσης, και αναλόγως θα δοθούν οδηγίες για την περαιτέρω χειρισμό της.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE