ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοικτή η Πύλη Εμβολιασμού - Ποιες ηλικίες μπορούν να κλείσουν ραντεβού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοικτή η Πύλη Εμβολιασμού - Ποιες ηλικίες μπορούν να κλείσουν ραντεβού

Μέχρι τις 17:30 θα μπορούν να διευθετήσουν ραντεβού για εμβολιασμό τους κατά της COVID-19 πολίτες ηλικιών 18 - 39 μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, η οποία είναι ανοικτή από τις 07:30.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, θα ανοίξει, στις 07:30, η Πύλη Εμβολιασμού για τους πολίτες 18 ετών και άνω και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι να εξαντληθούν τα ραντεβού που θα διατεθούν για εμβολιασμό σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια.

Πρόθεση είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προστίθενται ραντεβού με τα διαθέσιμα εμβόλια που θα παραλαμβάνονται.
 
Το Υπουργείο Υγείας προτρέπει όλους τους πολίτες να συμβάλουν στο τεράστιο εγχείρημα που είναι σε εξέλιξη για τον εμβολιασμό όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού, θωρακίζοντας έτσι ολόκληρη την κοινωνία Ο υπερβολικός εφησυχασμός είναι αυτή την περίοδο ο μεγαλύτερος εχθρός μας στη μάχη που εξακολουθούμε να δίνουμε ενάντια στον ιό και μπορεί να φέρει ανατροπή στην επιδημιολογική εικόνα και καθυστέρηση στην ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα.
 
Όπως ανακοινώθηκε, στην Κύπρο μέχρι και τις 12 Ιουνίου, ποσοστό 59,3% του πληθυσμού που δύναται να εμβολιαστεί, έλαβε την 1η δόση. Επίσης, ποσοστό 40% έχει ολοκληρώσει το εμβολιαστικό του σχήμα είτε μετά τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson&Johnson είτε λαμβάνοντας και τις δύο δόσεις των εμβολίων της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE