Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ολόσωμη πόζα με μαύρο μπικίνι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ολόσωμη πόζα με μαύρο μπικίνι

Ακόμα μια φωτογραφία με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα.

Η Κωνσταντίνα τον τελευταίο χρόνο με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της και είναι πολύ υπερήφανη για την προσπάθειά της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE