Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ολόσωμη πόζα με μαύρο μπικίνι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ολόσωμη πόζα με μαύρο μπικίνι

Ακόμα μια φωτογραφία με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα.

Η Κωνσταντίνα τον τελευταίο χρόνο με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της και είναι πολύ υπερήφανη για την προσπάθειά της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE