Αννίτα Δημητρίου στην ΕΡΤ: «Να αποκαταστήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της πολιτικής» - ΒΙΝΤΕΟ

Αννίτα Δημητρίου στην ΕΡΤ: «Να αποκαταστήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της πολιτικής» - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της συνέντευξη ως νέα Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου παραχώρησε η κα Αννίτα Δημητρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και λίγες ώρες πριν από την πρώτη Ολομέλεια, υπό την Προεδρία της, η κα Δημητρίου έκανε λόγο για πολλούς συμβολισμούς και μεγάλες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου για την απόφασή του να την προτείνει για την εν λόγω θέση, ενώ τόνισε ότι πέραν όλων των άλλων προέχει η σκληρή δουλειά.

Σε ό,τι αφορά, το Κυπριακό, η κα Δημητρίου επανέλαβε ότι μοναδικός δρόμος είναι αυτός που συνάδει με το Διεθνές Δίκαιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE