Βρετανία: «Κατέρρευσε» το μπροστινό μέρος αεροπλάνου της British Airways σε διάδρομο του Heathrow

Βρετανία: «Κατέρρευσε» το μπροστινό μέρος αεροπλάνου της British Airways σε διάδρομο του Heathrow

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο το πρωί της Παρασκευής, όταν το μπροστινό μέρος ενός φορτηγού αεροσκάφους της British Airways «κατέρρευσε» ξαφνικά και «κάθισε» στο έδαφος, μέσα σε αεροδιάδρομο, λίγο πριν αναχωρήσει για Φρανκφούρτη.


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner της βρετανικής εταιρείας, είχε φτάσει στο Λονδίνο από τη Μόσχα στις 16 Ιουνίου με την πτήση #BA881, ενώ τη στιγμή της «κατάρρευσης» δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα σε αυτό.


«Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και εξετάζουμε το ζήτημα» δήλωσε εκπρόσωπος της British Airways.
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE