Μύκονος: Βρέθηκε νεκρός, 37χρονος άνδρας στο λιμάνι

Μύκονος: Βρέθηκε νεκρός, 37χρονος άνδρας στο λιμάνι

Θρίλερ το βράδυ του Σαββάτου – Εντοπίστηκε από περαστικούς

Αναστάτωση επικράτησε στην Μύκονο το απόγευμα του Σαββάτου, αφού βρέθηκε στον χώρο του λιμανιού νεκρός ένας 37χρονος άνδρας. Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρισκόταν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα του νησιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE